Eerste foto’s van nieuwe Pixel 3 XL gelekt: dit is ‘m in het wit

Google komt dit jaar weer met een nieuwe generatie van de Pixel-toestellen. Het aanbod zal bestaan uit de Pixel 3 en mogelijk ook de Pixel 3 XL en wellicht een derde toestel. De Pixel 3 XL is nu in een witte glanzende kleur voor de camera verschenen,

Google Pixel 3 XL voor de camera

Vermoedelijk in oktober zal de Pixel 2-serie opgevolgd worden door de Google Pixel 3. De huidige generatie wordt niet officieel in Nederland verkocht. We hopen nog steeds dat de tweede generatie Pixel-toestellen wel officieel in Nederland verschijnt. Echter is daarover nog niets bekend. Wel is duidelijk dat Google zelf de toestellen zal (laten) fabriceren, en naar verwachting niet samenwerkt met andere fabrikanten.

Pixel 3 XL

Op internet zijn nu foto’s verschenen van de Pixel 3 XL in de kleur die de naam ‘Clear White’ meekrijgt. Het is een glanzende kleur met het bekende ontwerp van de smartphone. Aan de voorkant van de smartphone is een notch waar te nemen, wat duidt op de XL-variant. De ‘normale’ versie van de Pixel 3 zal geen notch krijgen. Aan de achterkant zien we het bekende Pixel-design met een enkele camera en een vingerafdrukscanner. In de notch zit wel een dual-camera. Persoonlijk vind ik de notch erg aanwezig.

Pixel 3 XL

De Google Pixel 3 XL op deze foto betreft een prototype. Het kan dus zijn dat Google nog enkele (kleine) aanpassingen doet aan dit toestel. Echter krijgen we met deze foto’s een goed beeld wat we van de Pixel 3 kunnen verwachten. Verwacht dus geen enorme omslag op het gebied van design, ten opzichte van de Pixel 2-serie.

Zodra er meer bekend is over de Pixel 3, houden we je natuurlijk op de hoogte. We verwachten dat de aankondiging van het toestel rond 4 oktober plaats zal vinden. Deze datum werd in het verleden ook door Google gebruikt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel