Foto’s en video opgedoken van nieuwe Pixel 3 XL (inclusief verkooppakket)

Het duurt nog even; het moment waarop Google de nieuwe Pixel 3-smartphone zal presenteren. Op het internet zijn nu een reeks foto’s en een video opgedoken van het verkooppakket en de nieuwe Pixel 3 XL.

Pixel 3 XL: dit is ‘m

De Google Pixel 3 en 3 XL worden naar verwachting op 4 oktober gepresenteerd. Echter is het in aanloop naar die datum al druk met geruchten en berichten over de nieuwe smartphones. Opnieuw is nu het toestel in het nieuws; we zien een video van het verkooppakket en op foto’s zien we interessante details over de Google Pixel 3 XL.

Pixel 3 XL

Op de foto’s zien we de Google Pixel 3 XL. Dit is een grotere variant en is uitgerust met een notch. De ‘standaard’ Pixel 3 zal geen notch meekrijgen, zo werd tijdens eerdere berichten bekend. We zagen eerder al renders van de smartphones.

De Pixel 3 (XL) lijkt te worden geleverd met de Pixel Buds headset; die je kunt inpluggen via de USB Type-C aansluiting van het toestel. De smartphone zal volgens de foto’s een Snapdragon 845 processor meekrijgen. Het beeldscherm krijgt een resolutie van 2960 x 1440 pixels en er wordt gesproken over 4GB RAM-geheugen.

Pixel 3 XL

Aan de achterzijde zien we het herkenbare Pixel-design met een overlopende achterkant (een deel is van glas) en een vingerafdrukscanner onder het glazen gedeelte. Het toestel krijgt een enkele camera aan de achterkant van het toestel.

Pixel 3 XL leak pakket

De huidige stand van zaken spreken nog steeds over een introductiedatum van 4 oktober 2018. Als dat inderdaad het geval is, dan betekent het dat er nu al veel is uitgelekt, met nog zo’n lange tijd te gaan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel