Google Pixel Buds: draadloze oordopjes met Google Translate ingebouwd

Google heeft gisteren tijdens het Pixel-event een hele hoop mooie nieuwe producten aangekondigd. Onder deze nieuwe producten vinden we ook een geheel nieuw product van Google, namelijk oordopjes. Het bijzondere aan deze oordopjes is dat ze over Google Translate beschikken en, hoe kan het ook anders, over Google Assistant beschikken. En ze zijn ook nog eens draadloos. Het zijn de Pixel Buds.

Pixel Buds

Het meest opvallende kenmerk van de Google Pixel Buds is toch wel dat de oortjes in staat zijn om in real-time te vertalen. Dit werkt alleen wanneer ze gekoppeld zijn met een Google Pixel smartphone. Uiteraard wordt dit mogelijk gemaakt door Google Translate.

Ook Google Assistant is aanwezig, zodat je allerlei vragen kunt stellen aan je oordopjes. De bediening is ook vernieuwend te noemen, het rechter oortje beschikt over een aanraakgevoelig vlak waarmee je je muziek harder of zachter kunt zetten en je muziek mee kunt bedienen.

Google Pixel Buds zullen worden verkocht voor een prijs van $159,00 en zullen verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren als de Google Pixel 2 smartphones. De oortjes worden geleverd met een opbergtas waarmee je de oortjes ook kunt opladen. Echter is het nog maar de vraag of de Buds ook in ons land verkocht gaan worden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel