Nieuwe (video-) beelden van Pixel 3 XL opgedoken: bevestiging specificaties

De Google Pixel 3 XL dook van de week al op, op video en foto’s. Nu zijn er nog meer beelden naar buiten gebracht, waardoor we meer te weten komen over de nieuwe Pixel 3 XL. Zo wordt onder andere de schermgrootte van 6,7 inch bevestigd.

Pixel 3 XL opnieuw in beeld

Nadat een hands-on en unboxing uitlekte van de nieuwe Pixel 3 XL, krijgen we nu nog meer informatie over de smartphone. Een nieuwe video gaat dieper in op de software van het toestel, waarbij een benchmarking test meer informatie geeft over enkele specificaties van het nog onaangekondigde toestel.

Duidelijk wordt dat de Pixel 3 XL voorzien zal zijn van een 6,7 inch display met een resolutie van 2960 x 1440 pixels. Daarbij krijgt de telefoon een Snapdragon 845 processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. De telefoon is uitgerust met een 3430 mAh accu, een 12.2 megapixel camera achter en een 8.1 megapixel camera voorop. De smartphone krijgt natuurlijk de nieuwste Android-versie; Android 9.0 Pie.

Eerder was de verwachting dat de aankondiging plaats zou vinden op 4 oktober. Echter is het nog onduidelijk of dit echt zo is, aangezien er reeds steeds meer bekend wordt. Het kan zomaar zijn dat Google de Pixel 3 en Pixel 3 XL toch eerder aankondigt. Zodra hierover meer duidelijk is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel