Google stuurt uitnodigingen voor event op 9 oktober: Pixel 3?

Google heeft uitnodigingen de deur uit gedaan voor een nieuw event op 9 oktober. Dit zal plaatsvinden in de Amerikaanse stad New York. De kans is erg groot dat we de Pixel 3 hier gaan zien. Maar wat kunnen we nog meer verwachten?

Google event op 9 oktober

Over een ruime maand, op 9 oktober 2018, zal Google een event houden in New York. Google heeft uitnodigingen verzonden voor het evenement. Ieder jaar houdt Google een persconferentie rond het begin van oktober. Tot nu toe werden hier vrijwel altijd verschillende nieuwe apparaten en diensten aangekondigd. Echter was dit voorheen 4 oktober, een datum die we ieder jaar zagen terugkomen.

Google event 9 oktober 2018

De datum 9 oktober lijkt nu beter uit te komen in de agenda van Google. Op deze datum zullen we vermoedelijk de Pixel 3 gaan zien. Hoewel dit nog niet definitief bevestigd is, is dit vrijwel zeker. De Pixel 3 en 3 XL zijn de laatste weken zo vaak uitgelekt, dat een release aanstaande is. In de animatie die Google meestuurt zien we ook de tekst “I <3 NY”. We vermoeden dat het cijfer ‘3’ ook daarop betrekking heeft.

Wat kunnen we verder deze dag verwachten? Mogelijk gaat Google dieper in op het nieuwe Material Design die we nu bij steeds meer Google-apps te zien krijgen, waaronder de berichten-app en Google Maps. De komst van de Pixel Watch lijkt niet aangekondigd te worden, zo onthulde Google eerder. Wellicht interessante nieuwe ontwikkelingen voor de Google Assistent?

We zullen je uiteraard op de hoogte houden op DroidApp!

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel