Nieuwe Google Pixel 3 teaser onthult ook mintgroene kleur voor toestel

Google zal in oktober met de aankondiging komen van de Pixel 3. We hebben al veel te horen gekregen over de smartphones, maar nu komt Google zelf met nieuws. In een teaser duikt een nieuwe kleur op die we kunnen verwachten.

Pixel 3 komt in mintgroen

Google heeft een teaser naar buiten gebracht waarin de kleuren worden uitgelicht van het toestel. De Pixel 3 en Pixel 3 XL kwamen afgelopen tijd meerdere keren in het nieuws. Daarbij zagen we de toestellen in de kleuren zwart en wit. Met de teaser die Google heeft gepubliceerd, krijgen we een aanwijzing naar een derde kleur; mintgroen. Deze zal ook in dual-tone verschijnen waarbij het bovenste deel iets donkerder van kleur is.

Google Pixel 3 kleuren

De derde generatie is niet de eerste waar de kleur mintgroen terugkomt. We zagen deze kleuren eerder al bij andere Pixel-modellen. Hoewel het nog niet helemaal definitief is, lijkt de teaser dit wel te bevestigen. Eerder werd ook al duidelijk dat de Pixel 3 (XL) uitgebracht zal worden in Europa, want ook in Parijs wordt een aankondiging gehouden. Wellicht zit een komst naar Nederland er ook wel in!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel