Nieuwe lekken tonen Pixel 3, 3 XL en screenshots

Er gaat de laatste tijd bijna geen dag voorbij of de Pixel 3 verschijnt weer in het nieuws. Nu zien we weer nieuwe informatie in de vorm van foto’s en screenshots. Ook Evleaks laat van zich horen.

Pixel 3 weer in het nieuws

De Google Pixel 3 zal samen met de 3 XL en enkele andere nieuwe Google-producten op 9 oktober aangekondigd worden, zo werd eerder duidelijk. Het toestel is al vaak uitgelekt en vandaag is dat niet anders. Op internet is de volgende foto verschenen, waarbij we de Google Pixel 3 XL van verschillende kanten te zien krijgen.

Google Pixel 3 Xl

Daarbij zien we ook screenshots van bepaalde elementen op de Pixel 3. Daarbij zal de Pixel 3 uitgerust worden met een 12.2 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. De screenshots tonen de nieuwe interface van de camera-app.

Google Pixel 3 XL zijkant

Pixel 3 screenshots

Evleaks, aka Evan Blass, heeft ook wat nieuws gedeeld over de Pixel 3. We zien renders van de twee smartphones; de 3 en de 3 XL. Daarbij wordt wederom duidelijk dat de Pixel 3 XL voorzien zal zijn van een notch, terwijl de normale ‘3’ dat niet zal krijgen.

Google Pixel 3 3 XL render

Op 9 oktober zullen we alle details te horen krijgen over de nieuwe smartphones. We zullen je uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de toestellen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel