Nieuwe Pixel 3 wallpapers, ook voor Always On Display, nu te downloaden

Kun je niet wachten tot de aankondiging van de nieuwe Pixel 3 smartphones? Vanaf nu kun je de wallpapers van dit toestel downloaden voor je eigen telefoon. Tevens zien we de nieuwe ontwerpen voor het Always On Display.

Pixel 3 wallpapers

In oktober zal het doek van de Pixel 3 gehaald worden. Waar we dinsdag de officiële foto’s al te zien kregen van de Pixel 3 en 3 XL en eerder al de wallpapers zagen, kun je nu de wallpapers downloaden voor op je eigen toestel.

Google Pixel 3 wallpapers

Het gaat om 28 nieuwe achtergronden in verschillende stijlen. Denk aan nieuwe landschappen (ook vanuit de lucht), nieuwe oceaanbeelden en kunstwerken met verf. Ook zien we wallpapers met artistieke uitingen en zijn er ook verschillende live wallpapers die reageren op aanraking, beweging of meldingen. Goed om te weten is dat de APK alleen werkt met toestellen op Android Pie. De wallpapers zelf kun je hier downloaden via MEGA. Hieronder vind je een demo van het nieuwe Always On Display, welke geporteerd is naar de Nokia 7 Plus.

De aankondiging van de nieuwe Pixel-devices staat gepland voor 9 oktober. Uiteraard zullen we je hiervan uitgebreid op de hoogte houden.

Lees ook

Reageer op dit artikel