Google Play Movies informatie-kaarten komen naar Nederland

Achtergrondinformatie over een bepaalde acteur opzoeken, kan voortaan tijdens het kijken van een film met Google Play Movies. In maart werden de informatie-kaarten al aangekondigd door Google. Nu komen ze ook naar Nederland.

Google Play Movies gaat nu ook in Nederland de informatie-kaarten ondersteunen. Tijdens het kijken van een film kan de applicatie gezichten herkennen en aan de hand hiervan andere suggesties geven. De suggesties kunnen bestaan uit andere films van de desbetreffende acteur, maar ook uit soundtracks van de desbetreffende persoon.

Google Play Movies Info-cards

De functie wordt geactiveerd wanneer de film gepauzeerd wordt. Medio mei werden de Android-gebruikers in Duitsland al verrast met de nieuwe functie in Google Play Movies. De info-kaarten in Google Play Movies worden niet bij elke film ondersteund, maar dit aanbod wordt uiteraard wel steeds uitgebreid. Om de functie in Google Play Movies te krijgen hoef je niets te doen. De nieuwe functie wordt middels een in-app update geïntegreerd in Google Play Movies.

Via Google Play

Lees ook

Reageer op dit artikel