Google Play Store voegt ondersteuning voor pre-order beloning toe

Met smart aan het wachten op een game of app die binnenkort voor Android verschijnt? Het plaatsen van een pre-order kan hierin uitkomst bieden. Dit kost niets, en je krijgt direct een seintje als de desbetreffende titel beschikbaar is. Nu heeft Google ondersteuning toegevoegd voor beloningen voor pre-orders.

Beloningen voor pre-orders

De Google Play Store voegt ondersteuning toe voor beloningniveaus voor degenen die een pre-order plaatsen voor een game of app in de Play Store. Het plaatsen van een pre-order is al langer mogelijk en hierdoor krijg je direct een notificatie als het spel of de toepassing te downloaden is. Om meer mensen een titel te laten pre-orderen kunnen ontwikkelaars nu beloningen koppelen aan de pre-registratie.

Play Store pre-order beloning

In de screenshots is te zien dat bij een titel van Warner Bros, de Westworld game, mijlpalen staan voor degenen die een pre-order plaatsen. Zo krijgen de eerste 250.000 registraties eerdere toegang tot Lawrence en krijgen de eerste miljoen pre-order plaatsers een Crafting Pack. De beloningen lijken nog niet bij iedereen beschikbaar te zijn, want ook op de redactie zien we de nieuwe beloningen nog niet. De beloningen zijn alleen zichtbaar in de Play Store app, niet in de webversie.

Lees ook

Reageer op dit artikel