Google Podcasts-app gelanceerd voor Android devices

Google heeft een nieuwe poging gedaan om podcasts makkelijk te vinden, het on demand luisteren van opgenomen fragmenten, artikelen en publicaties neemt nog altijd toe. De Google Podcasts-app bundelt deze podcasts in een handig en overzichtelijke app.

Google Podcasts

Google heeft met haar Google Podcasts applicatie een nieuwe manier gemaakt waarop audio content gemakkelijk gevonden kan worden. Ook werkt de app samen met een aantal andere Google producten waaronder Google Home. Zo kan de slimme luidspreker je podcast hervatten op het punt waar je gebleven bent met luisteren.

In de Google Podcasts app vind je een breed aanbod van podcasts uit binnen- en buitenland. Je kunt je op podcasts abonneren en nieuwe podcasts ontdekken. Google beveelt je namelijk ook nieuwe podcasts aan op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Tegenover website The Verge verklaart Google dat er de komende maanden meer functies aan zitten te komen zoals ondertiteling bij de podcasts.

Met de ondertiteling zou je kunnen ontdekken wat er in een podcast zit of kan je de podcast luisteren terwijl deze vertaald kan worden via de Translate dienst van de zoekgigant. Je kunt de Google Podcasts applicatie nu vinden in de Google Play Store.

Google Podcasts
Google Podcasts
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel