‘Google presenteert op 15 oktober Google Nest Mini voor aan de muur en Pixel 4’

Opnieuw is er nieuws over de Pixel 4-smartphones die volgende maand verwacht worden. Evleaks heeft een foto gedeeld met de vermoedelijke releasedatum van de Pixel 4-serie. Op die dag zullen we ook andere producten gaan zien.

Pixel 4 op 15 oktober?

Volgens de laatste berichten zal Google op 15 oktober haar nieuwste smartphoneserie presenteren. Deze datum is terug te zien op een foto, welke gedeeld is door leaker Evan Blass. Wanneer dit bericht klopt, zullen we op die dinsdag niet alleen de nieuwe Pixel 4 en Pixel 4 XL gaan zien.

Google Nest Mini muur

Er gaan ook berichten over een nieuwe Google Home Mini. Vermoedelijk komt dit apparaat uit onder de naam Google Nest Mini. Deze zou volgens keuringsinstantie FCC beschikken over een opening zodat je het apparaat aan de muur kunt hangen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Google volgende maand nog veel meer nieuws in de aanbieding.

De datum 15 oktober komt overeen met eerdere lekken die binnenkwamen. Onder andere de Amerikaanse provider Verizon noemde deze datum. Zodra er meer nieuws over de smartphones en andere producten is, houden we je natuurlijk hiervan op de hoogte.

Pixel 4 15 oktober

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel