Nieuwe Pixel 4-foto’s gelekt: camera krijgt 8x zoom en Motion Mode voor actiefoto’s

Volgende maand zal Google haar nieuwe smartphone presenteren; de Pixel 4-serie. Nu zien we een reeks nieuwe foto’s waarbij we een aantal details over de camera te weten komen.

Pixel 4 opgedoken

Opnieuw is er nieuws over de Google Pixel 4. De smartphone wordt begin oktober verwacht, samen met de Pixel 4 XL. De fabrikant kan het echter maar moeilijk geheim houden, want nu zien we weer andere feiten over de telefoons. Google zelf heeft al teasers gedeeld, maar nu krijgen we meer te zien van de camera-app.

Op de foto is te zien dat het toestel 8x zoom heeft te bieden. Hiermee moet het mogelijk zijn om je onderwerp dichterbij te halen. Het is nog niet helemaal duidelijk wat voor soort zoom dit is; mogelijk hybrid zoom (digitaal en optisch gecombineerd). Ook is er een nieuwe Action Mode voor het maken van actiefoto’s. Met de verbeterde Night Sight verbeteringen moet het maken van foto’s in het donker beter zijn.

Pixel 4

Naar verluidt krijgt de Pixel 4, 6GB aan RAM-geheugen. Dit is nog altijd niet zoveel als in verschillende high-end toestellen, maar wel meer dan de huidige Pixel 3. Ook zien we op de foto’s de nieuwe witte kleur. We zullen in oktober alles te horen krijgen.

Pixel 4

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel