Google maakt programma voor Google I/O 2019 bekend

Google heeft een uitgebreid schema gepubliceerd met daarin alle activiteiten die op Google I/O 2019 plaats zullen vinden. I/O is bedoeld als ontwikkelaars festival maar begint traditioneel altijd met een keynote waarin tal van nieuwe functies bekend worden gemaakt.

Google I/O 2019 programma

Het drie dagen durende festival begint op 7 mei om 19:00 uur Nederlandse tijd met de Keynote van Google’s CEO Sundar Pichai. Tijdens deze Keynote komen we zeer waarschijnlijk meer te weten over Android Q en wie weet wat Google nog meer voor ons in petto heeft. Op de eerste dag zal er ongetwijfeld aandacht zijn voor het nieuwe gamingplatform van Google genaamd Stadia.

Uit de lijst met met sessies valt ook op te maken dat er aandacht zal zijn voor Material Design en hoe je een auto zelfstandig kunt leren zichzelf te besturen. Verder staat er een sessie gepland waarop dieper ingegaan zal worden op nieuwe functies binnen Android en nieuwe toegankelijkheidsfuncties binnen Android. Verder krijgen Google Chrome, Maps, Android TV, ARCore, Kotlin en IoT apparaten. Het volledige programma is terug te vinden op de speciale site van I/O 2019. Er valt voor ontwikkelaars genoeg te beleven tijdens Google I/O maar omcirkel dus vooral 7 mei in je agenda!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel