Google komt met sociale app voor tieners: Who’s Down

Google heeft een nieuwe app uitgebracht, speciaal voor tieners. Met Google Who’s Down heeft het bedrijf een sociale applicatie die er voor moet zorgen dat je samen met anderen een activiteit gaat ondernemen.

Google Who’s Down

Google wil tieners bereiken met de nieuwe Who’s Down app. In de applicatie kan je zien waar je vrienden uithangen. Als je niks te doen hebt kan je de schakelaar op ‘aan’ zetten waarna je voor drie uur beschikbaar bent. Hierna kan je kiezen voor een bepaalde activiteit zoals ‘studeren’, ‘lunchen’ of ‘hangen in het park’.

Google Who's Down

Vervolgens kunnen vrienden meedoen aan je activiteit, zodat je gezamenlijk iets gezelligs ervan kunt maken. Google Who’s Down heeft ook een chat-functie zodat je met de deelnemende personen verder kunt afspreken. Je kunt zelf ook kijken wat je vrienden aan het doen zijn en meedoen aan de activiteit van de ander.

Of de applicatie ook naar Nederland komt, is niet bekend. Op dit moment wordt de applicatie getest in Amerika en heb je voor het gebruik een invite nodig. Bij het aanmelden voor een invite wordt gevraagd naar de naam van de (Amerikaanse) school. Naast Android is Who’s Down ook uitgebracht voor Apple iOS.

via 9to5Google

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel