Google Street View heeft nu een eigen app (+ APK)

Google heeft een eigen applicatie uitgebracht van Google Street View. De applicatie laat je alles uit Google Street View halen en heeft daarnaast ondersteuning voor 360-graden camera’s. We zetten alle details voor je op een rij.

Google Street View app

Google heeft vannacht de eigen Google Street View app uitgebracht. De app komt beschikbaar naast de Street View-integratie in Google Maps, maar biedt meer mogelijkheden in de eigen app. Google sprak in juni al over een stand-alone Google Street View app en nu is hij ook daadwerkelijk uitgebracht.

Bij het openen van de Street View app krijg je een strak vormgegeven app te zien, in Material Design. Eerst krijg je een korte uitleg over wat er allemaal mogelijk is en kan je aan de slag met de app. Het is ook mogelijk om eigen foto’s te uploaden vanuit de app met de 360-graden camera functionaliteit. Mocht je de beschikking hebben over een eigen 360-graden camera, dan kan je die ook koppelen aan de app.

In de Google Street View app zie je verschillende tabbladen. Bij ‘Verzamelingen’ krijg je een overzicht met de beste plekken om te bezoeken met Street View. Bij ‘Verkennen’ krijg je de 50 beste resultaten met Street View-locaties van waar je op dat moment op ingezoomd bent. In het tabblad ‘profiel’ krijg je je eigen geplaatste foto’s te zien en bij ‘Privé’ vind je de foto’s die je nog gaat plaatsen maar nog niet openbaar zijn.

Google Street View zal zover bekend gewoon ook beschikbaar blijven in Google Maps. Wel krijg je in de Google Street View app meer mogelijkheden. De applicatie zal spoedig uitgerold gaan worden in de Google Play Store. Wil je niet zolang wachten, download dan hier de Google Street View APK.

Google Street View
Google Street View
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel