Google Maps 9.13 met Street View-verbeteringen

Google Maps is voorzien van een update voor Android. Een aantal handige verbeteringen die doorgevoerd zijn, maken het gebruik van Google Maps nog fijner. In Google Maps 9.13 werkt onder andere Google Street View nog gemakkelijker.

Google Maps 9.13

Google lijkt steeds minder waarde te hechten om op een vaste dag updates uit te brengen. Update Wednesday was altijd de wekelijkse update-dag, maar de afgelopen week was daar weinig van te merken. Nu is het de beurt aan Google Maps die een update heeft gekregen naar versie 9.13.

Google Maps 9.13

Street View

Google Maps 9.13 is voorzien van een handige nieuwe Street View-verbetering. Voorheen moest je eerst een markering aanraken, het scherm uitklappen en vervolgens Street View starten. Vanaf nu krijg je een kleine voorvertoning als thumbnail met daarin de positie in Google Street View, vanaf die plaats kan je snel Google Street View openen.

Google Maps 9.13

Een andere nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om een ontbrekend bedrijf toe te voegen. Een snelkoppeling hiervoor is in Google Maps 9.13 in het menu aan de zijkant te vinden. De vorige update, Google Maps 9.12 bracht de interessante timeline-functie. De nieuwe update voor Google Maps kan gratis gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Ook interessant:

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel