Google Maps 9.12 krijgt interessante timeline functie (+ APK)

Google Maps is bijgewerkt naar een nieuwe versie. Google Maps 9.12 heeft een interessante nieuwe functie gekregen: Mijn Tijdlijn. In de timeline functie van Google Maps kan je voortaan je geschiedenis en nog meer informatie inzien.

Google Maps 9.12

Google Maps 9.12 is uitgebracht voor Android. In de nieuwe versie van de kaarten-app kan je vanaf nu gebruik maken van de timeline-functie. De tijdlijn functie geeft gebruikers toegang tot de historie met locaties waar je bent geweest.

Google Maps 9.12 tijdlijn

In je tijdlijn kan je ook elementen zoals foto’s en beoordelingen terugvinden. Alle resultaten worden in chronologische volgorde weergegeven. Google kan op verschillende manieren je locatiegeschiedenis up-to-date houden. Bijvoorbeeld aan de hand van het mobiele netwerk of eventuele check-ins die gedaan konden worden via Google Maps.Google Maps 9.12

De timeline-functie laat bijvoorbeeld zien wat je wanneer aan het doen was. Daarbij kan je bijvoorbeeld bij een bepaalde activiteit aanpassen dat je niet in de auto zat, maar aan het fietsen was. De timeline kan je via het menu aan de zijkant van de Android-app vinden in de nieuwe versie.

Google Maps 9.12 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen, of kunnen wachten download dan hier de Google Maps 9.12 APK. Houd daarbij wel rekening ermee dat het type APK-bestand afhankelijk is van het toestel en besturingssysteem dat je gebruikt.

Bekijk ook: Tip: locatiegeschiedenis in Google Maps uitschakelen

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel