Google begint ’tevredenheidsonderzoek’ Play Store

Google is begonnen met het uitrollen van een tevredenheidsonderzoek over de Play Store. Gebruikers van de Play Store worden gevraagd of ze tevreden zijn over de downloadwinkel voor Android.

Tevredenheidsonderzoek Play Store

Tijdens Google I/O kondigde Google aan dat ze de Play Store nog meer gebruiksvriendelijker willen maken. Vooral de suggesties bij een zoekopdracht moeten nog relevanter worden. Google lijkt nu te zijn begonnen met de eerste stap naar dit doel.

Google zou gestart zijn met een tevredenheidsonderzoek in de Google Play Store. Een klein rechthoekig venster onder in beeld wijst de gebruiker erop dat Google graag je feedback wilt ontvangen. Het tevredenheidsonderzoek bestaat om precies te zijn uit één vraag; of de gebruiker tevreden is met de zoekresultaten in de Play Store. Vervolgens kan je daar aangeven hoe tevreden je bent aan de hand van vijf opties.

Google begint 'tevredenheidsonderzoek' Play Store

Opvallend is dat dit tevredenheidsonderzoek buiten de app Opinion Rewards gaat. Met Google Opinion Rewards krijgen gebruikers een kleine vergoeding na het invullen van een vragenlijst. Bij dit tevredenheidsonderzoek krijgt de gebruiker geen vergoeding toegekend.

Zover bekend is in Nederland nog niet dit tevredenheidsonderzoek gestart in de Play Store. Mocht jij deze melding wel zien, laat het ons dan zeker weten!

via HDblog

Lees ook

Reageer op dit artikel