Play Store rolt pre-order mogelijkheid uit

Het is vanaf nu mogelijk om bepaalde games en apps te pre-orderen in de Google Play Store. Door een pre-order te plaatsen blijf je op de hoogte van wanneer jouw favoriete game of app in de Play Store is verschenen.

Play Store pre-order

Pre-order Play Store

Het is vanaf nu mogelijk in de Google Play Store om een applicatie of spel te pre-orderen. In de Play Store is de eerste game gespot waar je je vooraf op kunt registreren. Ondanks dat de prijs van de game niet bekend is, en ook een datum niet bekend is, kan je je wel gratis op de pre-order lijst laten zetten. Je krijgt dan een melding van wanneer de nieuwe game uitgebracht is.

Play Store pre-order

Je kan je met een druk op de knop ook weer afmelden voor de registratie. De eerste game die de mogelijkheid tot ‘vooraf registratie’ aanbiedt is het spel Terminator Genisys Revolution. In de toekomst zal het aantal apps en games uiteraard toenemen.

Mocht je het zelf willen proberen, klik op de onderstaande link om de app in de Play Store te bekijken. Kom jij nog meer games en/of apps tegen die je kunt pre-orderen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht!

Tip: Download ook de DroidApp App!

TERMINATOR GENISYS: GUARDIAN
TERMINATOR GENISYS: GUARDIAN
Ontwikkelaar: Glu
Prijs: Gratis+

via Androidpolice

Lees ook

Reageer op dit artikel