Google Translate rolt nieuwe interface uit met handige snelkoppelingen

De Google Translate app is bijgewerkt met een aantal verbeteringen. We zien vernieuwingen in de interface en snelkoppelingen naar de handige features die de vertaal-app te bieden heeft.

Google Translate met nieuwe interface

Er wordt een server-side update uitgerold voor de Google Translate app. Met de applicatie kun je snel teksten vertalen, maar ook teksten te vertalen met de camera en gesprekken direct omzetten naar een andere taal. Als eerst vallen verschillende wijzigingen in de interface op.

Google Translate app

Dit uit zich in de snelkoppelingen naar de verschillende opties. Waren er voorheen drie opties; de handtekeninvoer, camera en microfoon, zijn dat er nu vier. Je kunt direct zien welke opties er beschikbaar zijn; camera, handschrift, gesprek en spraak. Met gesprek kun je bijvoorbeeld direct beginnen met het realtime vertalen van een gesprek.

Bij de suggesties zien we ook verbeteringen. Tijdens het zoeken naar woorden krijg je niet alleen de suggesties te zien, maar ook direct daarbij de vertaling. Google rolt de update zoals gezegd via een server-side update uit. Mocht je de app nog niet hebben, dan kun je die downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Leestip: De 7 beste apps voor het leren van een nieuwe taal

Google Translate
Google Translate
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel