Google Trips 1.0 app laat je vanaf nu handmatig reserveringen toevoegen

De reis-app van Google; Google Trips, is bijgewerkt naar versie 1.0. De nieuwe versie van de applicatie maakt het mogelijk om handmatig reserveringen toe te voegen aan je reisschema. Denk aan de vliegtickets of de overnachting in een hotel. De reis-app van Google is een handig hulpmiddel voor als je op reis bent, maar ook als voorbereiding op je reis.

Google Trips 1.0

Google rolt een nieuwe update uit voor Google Trips. De reis-app werd een lange tijd getest en is sinds september beschikbaar in de Play Store. In de app wordt de beschikbare informatie gebundeld en verzameld in een overzichtelijke weergave. Zo worden de reserveringen voor bijvoorbeeld vliegtickets, hotels en dergelijke direct ingeladen uit Gmail.

Met Google Trips 1.0 wordt het mogelijk om ook handmatig reserveringen toe te voegen. Zo kun je van vluchten de luchtvaartmaatschappij, bevestigingsnummer, tijden, data en natuurlijk de plaatsen toevoegen. Bij hotels is het mogelijk om het adres en dergelijke in te voeren en op te slaan in Trips. Google geeft verder aan dat er verbeteringen zijn doorgevoerd voor bus- en trein reserveringen die vanuit Gmail worden geïmporteerd.

Je kunt Google Trips 1.0 vanaf nu downloaden uit de Google Play Store. Dit kun je doen via onderstaande button.

Google Trips - Travel Planner
Google Trips - Travel Planner
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel