Google komt met vernieuwde Pixel smartphones na aanhoudende problemen

De Google Pixel en Pixel XL werd begin oktober aangekondigd. Inmiddels is er in alle stilte een vernieuwde versie van de Pixel-smartphone uitgebracht door Google. Een grote groep gebruikers zou namelijk problemen ondervinden met de smartphone.

Vernieuwde Pixel smartphone

Verschillende gebruikers van de Pixel en Pixel XL smartphones ondervinden problemen met het toestel. Het laatst bekende probleem betreft een probleem met de microfoon. Ook zijn verschillende meldingen bekend over problemen met de accu, de camera en de audio van de Pixel en Pixel XL. Een aantal van deze problemen kon met een software-update opgelost worden.

Google Pixel revisie Rev B

Pixel revisie

Google heeft zelf geen bericht over de gereviseerde varianten van de Pixel naar buiten gebracht. De doos van het toestel zou enkel een aanwijzing geven naar deze reeks van toestellen met de tekst ‘Rev. B’ op de sticker. De smartphones zelf zijn niet ‘gemerkt’ en dus identiek aan de eerder uitgebrachte Pixel-toestellen.

In Nederland en België zijn de Pixel en Pixel XL niet officieel uitgebracht. In verschillende andere, grotere landen zoals Duitsland en de Verenigde Staten wel. Het is nog altijd niet bekend of Google de Pixel-smartphones überhaupt nog uit zal brengen in ons land. Wel hebben verschillende Nederlandse winkels het toestel opgenomen in het assortiment.

Update 21:14 uur: Google heeft tegenover 9to5 een reactie gegeven op het bericht. Daarin laat het bedrijf weten niet bezig te zijn met een gereviseerd model van de Pixel.

Google has not made any revisions to the Pixel or Pixel XL hardware. We have made some small improvements to our manufacturing process to further reduce any likelihood of an audio codec failure.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel