Handleiding Android 6.0 Marshmallow uitgebracht in het Nederlands

Vanaf nu is in de Google Play Store bij Play Books de Nederlandstalige versie beschikbaar van de Snelstartgids voor Android 6.0 Marshmallow. Deze handleiding geeft je nuttige informatie over het gebruik van Android Marshmallow.

Handleiding Android 6.0 Marshmallow

Mocht je moeite hebben met het omgaan met Android 6.0 Marshmallow, dan heeft Google hiervoor nu een oplossing. Voor in de Play Books app kan je nu de Snelstartgids Android 6.0 Marshmallow downloaden en lezen. Deze gebruikershandleiding geeft je informatie over uiteenlopende zaken die met Android Marshmallow te maken hebben. In oktober verscheen de Engelse Quick Start Guide al voor Android Marshmallow.

In de handleiding kom je stappen tegen voor het instellen van je telefoon, het gebruik van het toetsenbord en tips omtrent de beveiliging van je smartphone. Het e-book bevat ook informatie over verschillende Google apps zoals Hangouts, de Play Store en de agenda. In eerste instantie richt de snelstartgids zich op gebruikers met een Android One of Nexus-smartphone, maar de handleiding kan in veel gevallen ook gebruikt worden om informatie te verkrijgen over andere Android-smartphones.

Mocht je op zoek zijn naar meer handige tips en tricks, dan vind je hier een uitgebreid overzicht met Android tips. Je kunt hier de Marshmallow handleiding downloaden uit Play Books.

Lees ook

Reageer op dit artikel