HERE update verandert naam naar HERE WeGo; interessante ontwikkelingen

HERE is één van de alternatieven voor Google Maps. De mobiele navigatie-app is gratis te gebruiken en kan daarbij offline navigeren in binnen- en buitenland. Met de nieuwe update is de naam van de app veranderd naar HERE WeGo en zijn er interessante ontwikkelingen te melden over de app.

HERE WeGo

HERE WeGo is de nieuwe naam van navigatie-app HERE. De applicatie werd enige tijd geleden overgenomen door Duitse autofabrikanten en met de nieuwe naam moeten gebruikers direct weten wat de app doet, zo is de gedachte achter de naamswijziging.

HERE WeGo prijs

We zien in de applicatie een aantal kleine visuele wijzigingen. Zo is de blauwe kleur wat donkerder en is het ontwerp van de reisopties verbeterd. In diverse steden en landen kan met HERE WeGo voortaan gebruik gemaakt worden van meer transportopties.

HERE WeGo route

Het delen van een auto via Car2Go moet via HERE mogelijk worden. Hierbij krijg je direct de prijzen te zien van de rit. Ook worden in verschillende steden de taxi’s getoond met de ritprijs voor de route. Een andere verbetering is de verwerking van het openbaar vervoer, waarbij in verschillende regio’s ook de prijs van het OV wordt weergegeven.

Helaas lijkt Nederland niet bij de lichting te horen die na de update van deze nieuwe functies gebruik kan maken. Ook België behoort niet tot de landen waar de nieuwe functies met bijvoorbeeld de prijsweergave en dergelijke zichtbaar is. Of de functies wel naar ons land komen is nog niet bekend gemaakt.

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel