Navigatie-app HERE krijgt Wikipedia-ondersteuning

Wikipedia is een erg handig platform met een enorme hoeveelheid aan informatie. De ontwikkelaars achter de navigatie-app HERE hebben gewerkt aan een update voor de Android-app. Vanaf nu kan je de Wikipedia-integratie gebruiken in HERE. Op deze manier kom je nog meer over locaties te weten en ontdek je handige plekken, bijvoorbeeld tijdens je vakantie.

Here en Wikipedia

Na Google Maps heeft nu ook Here ondersteuning toegevoegd voor Wikipedia. Echter pakken de ontwikkelaars van Here het op een andere manier aan. Door te klikken op ‘In de buurt’ vind je nu naast de opties als ‘apotheek, taxi en parkeergarage’ ook de optie Wikipedia. Verspreid over de kaart vind je vervolgens de icoontjes die een op Wikipedia beschikbare plaats aanwijzen.

Je kunt de bezienswaardigheden ook in een lijstweergave bekijken. Door op een resultaat te tikken opent zich een venster met informatie. Naast informatie kunnen er ook foto’s van datgene beschikbaar zijn. Natuurlijk kan je ook direct met Here naar de plaats navigeren. De inleiding met nuttige informatie zie je in Here zelf, uitgebreidere informatie vind je op de webpagina van Wikipedia die je direct vanuit Here kunt openen.

De update met de Wikipedia-integratie wordt aan de kant van de server geactiveerd. Het is dus niet nodig om een update te downloaden uit de Google Play Store.

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel