Het Laatste Tafeltje app laat je met korting eten bij restaurants

Een nieuwe applicatie maakt het mogelijk om met korting te eten in Nederlandse restaurants. De app heet ‘Het Laatste Tafeltje’ en geeft je korting bij meer dan 600 restaurants verspreid over Nederland. Zo is er bijvoorbeeld een actie om 2 viergangen-diners voor de prijs van één te krijgen.

Het Laatste Tafeltje app

Het Laatste Tafeltje is een nieuw uitgebrachte applicatie waarmee je voor een lager bedrag kunt eten bij een restaurant. Het doel achter de applicatie is dat restaurants die niet alle tafeltjes bezet krijgen, voor een lagere prijs de tafels via de app kunnen aanbieden. Zo kan jij profiteren van een korting op je bezoek aan een restaurant. De dienst werd in het begin in Noord-Nederland uitgetest en heeft nu meer dan 600 deelnemende restaurants verspreid over Nederland.

In de Het Laatste Tafeltje app zie je precies bij welke restaurants je een tafeltje kunt reserveren. Je ziet ook precies wat de korting is, die geldt. Dit kan erg wisselen. Denk aan een gratis wijnarrangement of twee diners voor de prijs van één. Mocht je graag bij een deelnemend restaurant willen eten, dan kan je deze toevoegen aan je lijst met favorieten. Zodra er een nieuwe aanbieding is, krijg je dan hiervan een push-notificatie. Ook kan je bepaalde kortingen opslaan, en hiervan een melding krijgen als een restaurant later deze korting aanbiedt.

Downloaden

Je kunt de ‘Het Laatste Tafeltje app’ gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Het Laatste Tafeltje
Het Laatste Tafeltje
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel