Restaurant geeft je punten als je eet zonder smartphone

Smartphones, ze zijn niet meer weg te denken en dat weten restaurants ook. Restaurant ’t Zusje, die op meerdere locaties in Nederland is te vinden, begint met een opvallende aanpak. Het puntensysteem moet ervoor zorgen dat restaurantbezoekers niet meer hun smartphone erbij pakken. Het restaurant heeft hiervoor speciaal een app uitgebracht.

Restaurantbezoek met smartphone

Restaurant ’t Zusje, een keten met dertien vestigingen voornamelijk in Noord-Brabant, gooit een nieuw middel in de strijd om de smartphone van de eettafel te weren. Het tapasrestaurant introduceert een puntensysteem waarmee je prijzen kunt winnen. De speciale ’t Zusje-app moet ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je bezoek aan het restaurant.

restaurant 't zusje

Via de applicatie kan je inchecken en wordt de stopwatch gestart. Hoe langer je je telefoon met rust laat, hoe meer punten je kan verzamelen. Gebruik je je telefoon toch? Dan wordt de stopwatch gestopt en checkt de app automatisch uit. Als je van tevoren bij het restaurant reserveert en incheckt bij een van de restaurants, verdien je meer punten. Je kan bijvoorbeeld de punten inwisselen om onbeperkt tapas te gaan eten in het restaurant.

Volgens eigenaar Peter Smits schieten we door, met onze smartphone. Tegenover Omroep Brabant geeft hij het volgende aan; “We bieden gratis Wi-Fi aan en we vragen de gast vaak iets te liken of te posten. Natuurlijk, wij vinden het ook leuk als mensen delen dat ze hier een geweldige tijd hebben. Maar we schieten door, denk ik”.

Wat vind jij van het systeem om punten te verdienen door je smartphone niet te gebruiken?

't Zusje
't Zusje
Ontwikkelaar: 't Zusje
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel