IENS lanceert compleet vernieuwde restaurant-app

Restaurant-platform IENS heeft een nieuwe Android-app uitgebracht in de Google Play Store. Met IENS heb je direct inzicht in restaurants in de buurt of verder weg. Daarnaast kan je ook direct je tafel reserveren via de applicatie.

IENS app

IENS is een bekend platform met restaurants. Sinds enige tijd is IENS onderdeel van TripAdvisor, maar toch blijft het restaurant-platform apart met onder andere een vernieuwde app. De vernieuwde app laat je direct de restaurants en eetgelegenheden in jouw omgeving zien.

IENS app

Restaurants

Ook kan je gebruik maken van de zoekfunctie, waarbij je kunt zoeken op plaatsnaam of de naam van het restaurant. Wanneer het restaurant is aangesloten bij IENS kan je direct een tafel reserveren voor een zelfgekozen dag, tijd en het aantal personen. In de IENS app vind je ook beoordelingen waarbij recensies met beoordelingen van gasten.

IENS app

Bij het restaurant krijg je informatie te zien over de openingstijden, parkeergelegenheid, de mogelijkheden qua dieetwensen, gelegenheden, diensten en het soort keuken. Een restaurant kan je direct delen met je vrienden en ook kan je inloggen met je account. Wanneer je inlogt kan je zogenoemde Yums punten sparen waarmee je later weer korting kan krijgen op een etentje.

Downloaden

De IENS app kan je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

TheFork, reserveer restaurants
TheFork, reserveer restaurants
Ontwikkelaar: LaFourchette SAS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel