Hier wonen de beste automobilisten volgens de Flo-app

De Nederlandse applicatie Flo verzamelt informatie over het rijgedrag van alle automobilisten wereldwijd. Op basis van de verzamelde data komt de startup nu met een interessante infographic en weten we eindelijk waar de beste bestuurders wonen.

Amerikanen scoren het slechtste

De Nederlandse startup ontwikkelde de Flo Score om zo een score toe te kennen aan het weggedrag van bestuurders. Wat meteen opvalt is dat je in Mexico met een gerust hart in kunt stappen, deze automobilisten rijden het beste als we de score mogen geloven. Buurland Amerika scoort ronduit slecht en vinden we op de laatste plaats van alle landen waarin Flo gebruikers actief zijn.

Compliment voor de dames in het verkeer want de heren doen het een stukje slechter. Al is het verschil tussen beiden niet groot, door rustig en stabiel te rijden kan de score verhoogd worden. Wie er ’s ochtends vroeg uit moet om 5:00 uur weet in ieder geval zeker dat mede bestuurders zich keurig op de weg gedragen. Naarmate de dag vordert neemt de gemiddelde score af en gedragen je medeweggebruikers zich slechter volgens de app.

In onderstaande infographic kun je alle gegevens nog eens rustig bekijken, ook vind je een download link voor de Flo-app in de Google Play Store.

Flo infographic

Flo - Driving Insights
Flo - Driving Insights
Ontwikkelaar: Decos
Prijs: Gratis+
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel