Hisense brengt haar smartphones uit in Nederland; waaronder de C30 Rock

Deze maand wordt het aanbod telefoonfabrikanten uitgebreid met een nieuwe speler; Hisense. De Chinese fabrikant zet voet op Europese bodem en brengt verschillende toestellen uit in Nederland. Het merk is sinds vorig jaar bekend van koel-vriescombinaties en brengt nu ook twee smartphones uit in ons land: de Hisense C30 Rock en de Lite-versie hiervan.

Hisense naar Nederland

De Chinese fabrikant Hisense heeft bekend gemaakt dat het haar toestellen in Europa uit gaat brengen. Dit betekent dat de fabrikant ook in Nederland een tweetal toestellen zal verkopen. Het bedrijf is sinds afgelopen zomer in Nederland bekend van koel-vriescombinaties en nu worden ook de smartphones naar ons land verscheept.

Hisense zal twee smartphones uitbrengen in Nederland. De Hisense C30 Rock en C30 Rock Lite. Beide toestellen zijn voorzien van Android 7.0 Nougat en zijn stof- waterbestendig. Onduidelijk is of de toestellen Oreo als update krijgen. Over Android legt de fabrikant wel haar eigen skin, waarvan je een eerste indruk krijgt in onderstaande video.

De behuizing zelf is vervaardigd uit metaal, terwijl de randen van rubber gemaakt zijn. Dit zorgt ervoor dat de telefoons tegen een stootje kunnen. Van alle twee de toestellen zetten we de belangrijkste details op een rij;

Hisense C30 Rock

Hisense C30 Rock

De Hisense C30 Rock heeft een 5,2 inch Full-HD display, 3GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte (uitbreidbaar). Er is een 16 megapixel camera aanwezig (met handmatige modus) en een 5 megapixel front-camera. De accucapaciteit heeft een capaciteit van 3000 mAh, en het toestel wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 430 octa-core processor. Daarbij is er standaard ondersteuning voor dual-sim.

 

Hisense C30 Rock Lite

Dan is er ook nog de Hisense C30 Rock Lite, voorzien van een kleurrijke behuizing met eveneens de robuuste rubberen rand. De Lite heeft een 5,0 inch HD-display en is voorzien van een 8 megapixel camera achter en een 5 megapixel camera voor. De opslagruimte van 16GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Er is 2GB RAM, een 1.3 GHz quad-core processor, dual-sim ondersteuning en een riante 3900 mAh accu.

De toestellen zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland via de eigen website van Hisense. Voor de C30 Rock betaal je 299 euro, voor de Lite betaal je 199 euro. De specificaties van de twee devices kun je raadplegen via de toestelpagina’s die je kunt vinden via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel