Hoe werkt Ingress? Ingress legt het nu zelf uit!

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de augmented reality-game Ingress, zullen zich vast afvragen hoe Ingress nou precies werkt. De videotutorial die Google, de maker van Ingress, online heeft gezet moet het helemaal duidelijk maken.

Ingress heeft een tutorial-video online gezet waarbij de werking van de game beter te begrijpen moet zijn. Sinds 2012 is het spel beschikbaar voor Android, welke begon als afgesloten beta-versie. Sinds december 2013 werd het spel voor iedereen beschikbaar en sinds de zomer is het spel ook voor Apple iOS beschikbaar.

Ingress is een augmented reality-game waarbij je met medewerking van andere spelers zogenoemde portals moet claimen. Een portal betreft vaak een monument wat gewoon in vrijwel elk dorp is te vinden.

Door hem te hacken kan en te verbinden met andere portals kan je velden creëren en nog meer punten verdienen. Een uitgebreidere uitleg beschreven we eerder al in dit artikel over Ingress.

Mocht het je toch niet helemaal duidelijk zijn, is er dus nu een tutorial online gezet voor degenen die nog niet bekend zijn met Ingress, of net begonnen zijn met het spelen van de game.

Via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel