Honor 20 Lite aangekondigd: preview en eerste indruk

Honor heeft haar nieuwste model uit de Honor 20-serie aangekondigd; de Honor 20 Lite. De smartphone volgt de huidige Honor 10 Lite op. We bespreken de ins- en outs van de nieuwe smartphone.

Honor 20 Lite

Huawei-dochter Honor presenteert vandaag de Honor 20 Lite, een nieuwe betaalbare smartphone met prima specificaties. De smartphone volgt hiermee de huidige Honor 10 Lite op, welke pas sinds een paar maanden in Nederland verkrijgbaar is.

Honor 20 Lite

De Honor 20 Lite is een smartphone welke voorzien is van een plastic behuizing. Aan de voorzijde is het 6,21 inch beeldscherm te vinden met een Full-HD+ resolutie. In de druppel-notch is de 32 megapixel camera geplaatst. Het toestel biedt aan de achterzijde een vingerafdrukscanner en een triple-camera. Deze heeft een 24MP (f/1.8), 8MP (f/2.4) en 2MP (f/2.4) sensor, waarmee je bijvoorbeeld ook wide-angle foto’s kunt maken en er is AI. Filmen kan in Full-HD, eventueel met 60fps.

Honor 20 Lite

Honor voorziet de 20 Lite verder van een Kirin 710 processor, met 4GB RAM en 128GB opslagruimte. Mocht je geen gebruik willen maken van het tweede simkaartslot voor dual-sim, dan kun je deze ruimte gebruiken voor een MicroSD-geheugenkaart. De Honor 20 Lite biedt WiFi, maar geen 5GHz ondersteuning. Er is verder NFC, een 3,5 millimeter aansluiting en een Micro-USB aansluiting. De accu heeft een capaciteit van 3400 mAh.

In onderstaande video bespreken we de Honor 20 Lite vast met onze eerste indruk. De release zou over twee weken plaatsvinden. Je kunt de smartphone bestellen bij Belsimpel. De prijs komt uit op 279 euro, vijftig euro hoger dan toen de Honor 10 Lite verscheen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel