Honor 20-serie wordt op 21 mei aangekondigd in Londen

Huawei-dochter Honor komt volgende maand met de introductie van haar nieuwe high-end smartphone; de Honor 20. De smartphone kunnen we op 21 mei verwachten. Maar er gaan berichten over meer dan één toestel.

Honor 20 op 21 mei

Huawei heeft in maart haar nieuwe high-end smartphones gepresenteerd; dochtermerk Honor komt ook met nieuwe vlaggenschepen. Zagen we in januari nog de Honor View 20, de Honor 20-serie komt er ook aan. Als we afgaan op de berichten dan komen er zelfs meerdere toestellen uit de Honor 20-serie.

Naast een Honor 20 komt er ook een Honor 20 Pro. Die laatste smartphone zou voorzien zijn van een in-display vingerafdrukscanner. Ook zullen we de Kirin 980 processor gaan zien en gaan er berichten over een triple-camera, met 3x optische zoom. De Honor 20 en Pro krijgen ook een OLED-beeldscherm.

Honor 20 21 mei

Een derde model waarover berichten rondgaan, gaan over de Honor 20 Lite. Het is niet duidelijk of deze direct op 21 mei gepresenteerd wordt. De Honor 10 Lite verscheen ook later. De Honor 20 Lite moet dan een tegenhanger worden van de P30 Lite en voorzien zijn van een Kirin 710 processor en een vriendelijk prijskaartje.

Alle details zullen we op 21 mei te horen krijgen. Honor houdt de persconferentie in Londen. Zodra er hierover meer te melden is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel