Honor 20 livestream: volg de aankondiging hier

Honor presenteert vandaag in Londen nieuwe smartphones; de Honor 20-serie. Zowel de Honor 20 als de Honor 20 Pro staan in de startblokken. Je kunt de aankondiging live volgen via de livestream.

Honor 20 livestream

In Londen kondigt Honor vandaag de nieuwe Honor 20-serie aan. De fabrikant kwam met de nieuwe serie al meerdere keren in het nieuws. In totaal bestaat de Honor 20-familie uit drie toestellen; de Honor 20, Honor 20 Pro en Honor 20 Lite. Die laatste werd eerder al gepresenteerd en is sinds afgelopen weekend verkrijgbaar in Nederland.

Volgens de laatste berichten krijgen de Honor 20 en de 20 Pro een punch-hole; ofwel een opening in het scherm waarin de front-camera is te vinden. De Pro krijgt een speciale macro-lens zodat het fotograferen van onderwerpen dichtbij mogelijk wordt gemaakt. Bij de twee devices zou de vingerafdrukscanner naar de zijkant van de telefoon zijn verplaatst.

Of deze berichten allemaal kloppen weten we vanmiddag. De livestream begint om 15:00 uur Nederlandse tijd. Deze kun je hieronder direct volgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel