Honor 6X ontvangt update naar Android 7.0 Nougat met EMUI 5.0

Honor is begonnen met het verspreiden van Android 7.0 Nougat voor de Honor 6X. Het toestel van de Chinese fabrikant werd eerder dit jaar aangekondigd voor de Europese markt en de update naar de nieuwe Android-versie zou in het tweede kwartaal van 2017 beschikbaar komen. De uitrol is nu begonnen.

Honor 6X: Android 7.0 Nougat

De bezitters van de Honor 6X kunnen een software-update verwachten voor hun toestel. De Honor 6X ontvangt vanaf nu namelijk de update naar Android 7.0 Nougat. Naast de nieuwe Android-versie krijgt het toestel ook EMUI 5.0, dat verschillende verbeteringen brengt. Zo kun je gebruik maken van split-screen, zijn de notificaties flink verbeterd en zijn er tal van verbeteringen onder de motorkap doorgevoerd. De update heeft versienummer B360 en kan OTA, dus via het toestel binnengehaald worden.

Honor 6X

De uitrol van de Nougat-update gebeurt gefaseerd waardoor het even kan duren voordat iedereen de update heeft. In onze Honor 6X review kun je alles lezen over de betaalbare smartphone. Via onderstaande button vind je op de Honor 6X pagina alle prijzen en informatie over de telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel