Honor 6X: update naar Android 7 Nougat en EMUI 5.0 komt in Q2 2017

Honor kondigde deze week de Honor 6X aan, de opvolger van de 5X. Het toestel is voorzien van vele interessante functies en mogelijkheden. Hoewel het toestel nu draait op Marshmallow, komt Nougat er ook aan. Over de update naar Android Nougat is nu meer informatie bekend geworden.

Honor 6X

Een nieuwe metalen, strakke, uitgebreide smartphone. Zo kunnen we de Honor 6X wel omschrijven. Het toestel komt op de markt met Android 6.0.1 Marshmallow. De nieuwste Android versie is Nougat en zal ook naar het toestel komen, zo is nu duidelijk geworden.

Honor 6X Nougat

Honor zal in het tweede kwartaal van 2017 de Honor 6X voorzien van een update naar Android 7 Nougat. Het is niet bekend of dit versie 7.0 of 7.1.1 zal zijn. Wel zal ook de nieuwste versie van de eigen skin van Huawei/Honor meegeleverd worden; EMUI 5.0. De kans bestaat dat Honor net als bij andere toestellen eerst een beta-versie beschikbaar stelt om zo de kinderziektes eruit te halen. Maar hierover is verder nog niets bekend.

De Honor 6X werd zoals gezegd deze week aangekondigd. Dit deed de Chinese fabrikant op de CES in Las Vegas. Alles over de nieuwe smartphone lees je in het Honor 6X artikel. Een overzicht van specificaties vind je terug op de Honor 6X pagina via onderstaande button.

Het toestel is vanaf nu al verkrijgbaar via de eigen webwinkel van Honor; vMall, en binnenkort ook bij Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel