Honor 6X uitgelekt: opvolger 5X krijgt dual-camera

Honor komt met een opvolger van de Honor 5X. De smartphone krijgt de naam Honor 6X en is nu uitgelekt door keuringsinstantie TENAA. Vermoedelijk zal Honor het toestel spoedig aankondigen. Echter krijgen we nu het toestel al te zien en een groot aantal specificaties te weten.

Honor 6X

De Honor 5X werd in februari voor de Europese markt aangekondigd. Deze smartphone zal opgevolgd worden door de Honor 6X, zo heeft keuringsinstantie TENAA uit laten lekken. Deze zal voorzien zijn van een dual-camera, net als de onlangs uitgebrachte Honor 8.

Honor 6X

Aan de achterkant van het toestel zal uiteraard weer de bekende vingerafdrukscanner te vinden zijn. Verdere informatie ontbreekt nog. Wel zal de Honor 6X een betaalbare smartphone zijn. Mogelijk zien we een 5,5 inch Full-HD display, een Snapdragon 625, 2/3GB RAM en 32GB intern geheugen dat uitbreidbaar is. Tot slot is de kans groot dat Honor de smartphone van Android 6.0 Marshmallow voorziet met daaroverheen EMUI. Ook is er dual-sim ondersteuning en toegang tot het 4G-netwerk.

Wachten op de aankondiging

Zodra er meer informatie beschikbaar is over de Honor 6X lees je dat uiteraard op DroidApp. Het zal niet heel lang meer duren voordat Honor het toestel aankondigt. Dit zal als eerst voor de Chinese markt zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel