Honor 8 Pro prijs uitgelekt: €549 voor nieuwe high-end smartphone

Morgen staat de aankondiging gepland van een nieuwe smartphone van Honor. De telefoon die we zullen gaan zien is de Honor 8 Pro, de Europese versie van de Honor V9. Nu heeft DroidApp de prijs alvast ontdekt.

Honor 8 Pro prijs voor Nederland

De Honor 8 Pro wordt morgen, 5 april aangekondigd voor de Europese markt. Eerder werd het toestel al in China gepresenteerd onder de naam Honor V9. Het toestel is voorzien van een uitgebreide lijst aan mogelijkheden en ook zal het toestel definitief uitgebracht worden in Nederland.

Honor 8 Pro

De smartphone is uitgerust met een 5,7 inch Quad-HD display, een 12 megapixel dual-camera en is slechts 6,97 millimeter dik. Daarbij is er een Kirin 960 octa-core processor en heeft de accu een flinke capaciteit van 4000 mAh.

DroidApp heeft alvast de prijs ontdekt van het toestel, in onze toestellen-database. De Honor 8 Pro is per ongeluk korte tijd al online gezet namelijk door de fabrikant. Deze pagina is inmiddels offline. De prijs voor ons zal uitkomen op 549 euro en de smartphone wordt via vMall, de eigen webwinkel van Huawei en Honor, verkocht gaan worden.

Honor 8 Pro prijs europa

DroidApp zal morgen uitgebreid verslag doen van de aankondiging van de nieuwe Honor smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel