‘Honor V9 komt 5 april naar Europa onder de naam Honor 8 Pro’

Op 5 april staat een nieuwe persconferentie van Honor gepland. Vermoedelijk krijgen we op deze datum de Honor V9 voor Europa te zien. De berichten spreken over de naam Honor 8 Pro voor het toestel. Wij zijn al enthousiast!

Honor V9 voor Europa

De Honor V9 werd in China vorige maand aangekondigd. Het toestel is een erg interessante, complete smartphone die nu mogelijk naar Europa komt. In Europa moet het toestel verschijnen onder de naam Honor 8 Pro. Volgens de berichten zou de smartphone aangekondigd worden op 5 april.

Honor V9 Europa

De informatie is afkomstig van de doorgaans goed geïnformeerde Roland Quandt. Hij heeft een aankondigingsbericht van Honor gedeeld. Volgens hem komt het toestel naar Europa in de kleuren goud, blauw en zwart. De Honor V9 heeft een metalen behuizing, een dual-camera waarmee 3D-foto’s gemaakt kunnen worden, een 5,7 inch 2K-display en een 4000 mAh accu.

Honor V9 - Honor 8 Pro aankondiging 5 april

In China kost het toestel omgerekend 360 euro. We zijn benieuwd of de Honor V9/Honor 8 Pro inderdaad naar ons land komt. We houden je op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel