Honor 9X en 9X Pro: nieuwe foto’s laten toestellen goed zien; ook specs bekend

Honor komt ook dit jaar weer met een nieuwe X-smartphone. Dit jaar zullen we de Honor 9X en 9X Pro gaan zien en het bedrijf deelt alvast vrolijk een foto van de telefoon.

Foto van Honor 9X Pro

Opnieuw is er nieuws over de Honor 9X. De mid-end smartphone moet de opvolger zijn van de Honor 8X, die vorig jaar werd uitgebracht. Voor een prima prijs, krijg je een uitgebreide smartphone met alle dingen die je nodig hebt. De smartphone zal naar verwachting op 23 juli gepresenteerd worden, zo werd eerder duidelijk. De lijn zal bestaan uit zowel de Honor 9X als de 9X Pro.

Honor 9X

Op het Chinese netwerk Weibo heeft Honor zelf alvast een duidelijke foto naar buiten gebracht, waarbij het vermoedelijk gaat om de Honor 9X Pro. Het merk zelf kan blijkbaar al niet wachten om de nieuwe smartphone te presenteren, en deelt dus de foto. Daaruit kunnen we concluderen dat het toestel een gradiënt-kleurverloop krijgt, met het X-effect. Een vergelijkbaar strak design zagen we eerder bij de Honor View 20, waar de ‘V’ duidelijk te zien was.

De Honor 9X zal verder beschikken over een triple-camera. De huidige Honor 8X heeft een dual-camera en dus verwachten we bij de 9X nog meer mogelijkheden met de camera. Het is op dit moment nog niet bekend welke camera-mogelijkheden het toestel in petto heeft. Mogelijk is er één lens voor het vastleggen van diepte.

Volgens keuringsinstantie TENAA krijgt de Honor 9X Pro; een 6,59 inch Full-HD+ scherm, Kirin 810 processor, 6GB+128GB/8GB+256GB, 4000 mAh accu, vingerafdrukscanner aan de zijkant en 48MP + 8MP + 2MP camera. Ook is er een headset-aansluiting. De ‘normale’ Honor 9X krijgt naar verluidt een 48MP + 2MP camera, 4GB+64GB / 6GB+128GB / 8GB + 256GB, 4000 mAh accu en eenzelfde processor en scherm.

Op 23 juli zullen we meer te horen krijgen over de Honor 9X. Eerder doken foto’s op waarbij duidelijk werd dat het toestel zou beschikken over een pop-up camera voor de front-camera. Dat beeld wordt bevestigd met onderstaande foto, die ook nog verscheen. Hierbij zien we links de 9X, rechts de 9X Pro.

Honor 9X 9X pro

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel