Honor Play en 9i aangekondigd: lage prijs en krachtige specificaties

Honor heeft de Honor Play zojuist aangekondigd. De dochter van Huawei heeft het toestel voorzien van vrij krachtige specificaties en maakt gebruik van een 6,3 inch scherm met notch. Het toestel heeft daarbij ook een erg interessante prijs meegekregen. Tevens is de Honor 9i gepresenteerd.

Honor Play aangekondigd

De Chinese fabrikant heeft zojuist de Honor Play aangekondigd. Het toestel is voorzien van krachtige hardware; denk aan een Kirin 970 chipset, aangevuld met 4GB RAM/64GB opslagruimte, of het model met 6GB/64GB. De telefoon heeft een 3750 mAh accu en is uitgerust met 3D Game Sounds en 7.1 kanaals-virtualisatie. Over Android 8.1 Oreo ligt EMUI 8.2, een verbeterde versie met optimalisaties.

Honor Play

Aan de voorzijde van de metalen Honor Play is een 6,3 inch display te vinden met Full-HD+ beeldscherm en een notch. Dit zorgt voor een beeldverhouding van 19:9. Overigens heeft Honor de Play voorzien van GPU Turbo, dit moet volgens de fabrikant zorgen voor een extra boost in de prestaties. Voor het maken van foto’s is er een 16MP+2MP dual-camera met kunstmatige intelligentie (Ai) en een 16 megapixel front-camera.

De Honor Play is vooralsnog alleen aangekondigd voor de Chinese markt. Op dit moment is onbekend of de telefoon ook in ons land uitgebracht gaat worden. Omgerekend krijgt het toestel een vanafprijs mee van 265 euro; netjes, hoewel dat nog zonder heffingen is. Zodra er meer bekend is over een eventuele internationale release van de telefoon, houden we je uiteraard op de hoogte.

Honor 9i

Honor 9i

Een andere smartphone die werd gepresenteerd is de Honor 9i. Dit toestel heeft ook GPU Turbo technologie aan boord en heeft een Kirin 659 processor. Er is een 5,84 inch display met Full-HD+ display en notch en voorzien van een lagere prijs, ongeveer zo’n 185 euro. Het glazen toestel is verder voorzien van een 13MP+2MP dual-camera, 16MP front-camera en Android 8.0 Oreo. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel