Honor Play bijgewerkt naar Android 9 Pie met januari-patch

Er wordt in Nederland een update uitgerold voor de Honor Play. De smartphone wordt vanaf nu bijgewerkt met de update naar Android Pie. Tevens brengt de update een nieuwe security-patch.

Honor Play: Android Pie

De Honor Play is alweer enige tijd op de markt. De smartphone is voorzien van goede specificaties voor een nette prijs. De smartphone wordt in Nederland vanaf nu bijgewerkt met een interessante update.

Honor Play blauw

Gebruikers melden aan DroidApp dat de Honor Play vanaf nu bijgewerkt wordt met de update naar Android 9 Pie. De smartphone krijgt hierbij ook de nieuwe versie van EMUI. Notificaties, de helderheid en de accuduur zijn met de update verbeterd. Alles over de verbeteringen in Pie vind je in ons artikel over nieuwe functies van Android Pie. Tevens heeft Honor de beveiligingsupdate van januari 2019 meegeleverd.

De update wordt vanaf nu uitgerold. Zodra deze voor jouw smartphone beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone. Eventueel kun je bij de instellingen van de Honor Play handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel