Honor komt in november met Honor V30: met 5G en draadloos laden

Na de Honor V20 is het de beurt aan de Honor V30, de opvolger van de Honor View 20. Naar verluidt komt het toestel volgende maand in de spotlights te staan.

Honor V30 onderweg

In Nederland kennen we de Honor V20 onder de naam Honor View 20. Voor dat toestel is een opvolger onderweg. De smartphonefabrikant wil in november de nieuwe Honor V30 presenteren, zo heeft de president van Honor bevestigd. Van de Honor V30 komt ook een 5G-versie. Tevens zou de smartphone volgens de berichten beschikken over draadloos laden.

Honor V30 leak

Uit de geruchtenmolen komt ook nieuws over het design. Er zou een dubbele punch-hole aanwezig zijn aan de voorkant, twee camera’s voor je selfies. Verder wordt gesproken over een 6,5 inch OLED-scherm met 90Hz verversingssnelheid en een Kirin 990 processor. De quad-camera zou zelfs over een 60 megapixel sensor moeten beschikken, terwijl de accu een capaciteit krijgt van 4200 mAh.

Het is onbekend of Honor de smartphone inderdaad ook weer in Nederland uitbrengt en dan ook onder de naam Honor View 30. Door de sancties vanuit Amerika gaan releases niet helemaal zoals gepland; de Huawei Mate 30-serie moet het bijvoorbeeld stellen zonder de Google-apps. Zodra er meer nieuws is te melden over de V30, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel