Meer dan 30 Huawei en Honor-toestellen krijgen update naar EMUI 10: duidelijkere timeline

EMUI 10 is de nieuwste versie van de skin over Android van Huawei. Nu zien we een duidelijkere timeline met wanneer de update verwacht wordt. Het gaat om de update naar Android 10 met EMUI 10 voor verschillende smartphones.

EMUI 10 timeline

Huawei zal binnenkort starten met het verspreiden van de update naar EMUI 10 voor verschillende smartphones. De update naar EMUI 10 is gebaseerd op het nieuwe Android 10 en dus kunnen we veel moois verwachten. Eerder werd al duidelijk dat Huawei EMUI 10 voorziet van een reeks interessante verbeteringen en nieuwe functies. Bij de aankondiging van EMUI 10 werd duidelijk dat de P30-serie in september de nieuwe update kan verwachten, als beta-versie.

In een slideshow van Huawei is te zien dat Huawei meer dan 30 modellen zal voorzien van de update naar EMUI 10. Op 19 september, als de aankondiging is van de Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro, zal het startschot gegeven worden voor de uitrol. De Mate 30-serie zal namelijk direct voorzien zijn van EMUI 10.

EMUI 10 timeline

Bezitters van de Huawei P30 en P30 Pro krijgen in november toegang tot EMUI 10 met Android 10. In december worden daar de Huawei Mate 20 Pro, Mate 20, Honor 20, Honor View 20 en Honor 20 Pro aan toegevoegd. Dan blijft het weer een paar maanden stil; om vervolgens in maart te starten met het updaten van de Huawei P20-serie, de Mate 10 Pro en de P30 Lite. In het tweede kwartaal van 2020 zal de update naar andere modellen komen, maar welke dit zijn is nog niet bekend gemaakt.

Overigens staat in de kleine lettertjes dat dit de startdatum is voor de beta-update. Het kan dus langer duren voordat de definitieve versie uitgerold wordt. Uiteraard houden we je op DroidApp uitgebreid op de hoogte van de updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 513,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel