Honor View 20 al 1,5 miljoen keer verkocht; Moschino Edition naar Nederland

Honor heeft bekend gemaakt dat het de Honor View 20 in de Moschino Edition uitbrengt in Nederland. De smartphone is daarbij ook voorzien van nog krachtigere specificaties. De View 20 is het vlaggenschip van de fabrikant.

Honor View 20 Moschino Edition

In januari kwam Honor met de introductie van haar vlaggenschip; de Honor View 20. Inmiddels is de smartphone al meer dan 1,5 miljoen keer verkocht, zo meldt Honor trots in het persbericht. In onze Honor View 20 review waren we ook enthousiast over de smartphone. Op de persconferentie werd voor verschillende landen ook al de speciale Moschino Edition aangekondigd. Honor laat nu weten dat deze smartphone ook naar ons land komt.

Honor View 20 Moschino

Moschino is een Italiaans luxe modehuis en dat zien we terug op de Honor View 20. Het schitterende design is behouden gebleven, maar deze versie biedt meer. De kleur is Phantom Blue en laat het V-patroon nog steeds aan de achterkant zien. Er is ook exclusieve content beschikbaar. De hardware is uitgebreid met 8GB RAM en 256GB opslagruimte. De telefoon komt 14 maart exclusief naar Nederland en is verkrijgbaar bij Belsimpel voor 649 euro. Als je hem voor 14 maart pre-ordert krijg je een gratis Honor Watch Magic.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel