Honor viert ‘Honor World Carnival’ met flinke kortingen

Honor viert vandaag het ‘Honor World Carnival’ waarbij nieuwsgierigheid en creativiteit door fans wordt beloond. Honor fans kunnen naast leuke prijzen, ook flinke kortingen scoren bij haar eigen webwinkel vMall.

Honor viert feest

Honor daagt fans en gebruikers vandaag uit om het kenmerkende blauwe letter-H in Honor op een andere creatieve manier te verbeelden.  Wanneer je denkt een creatieve manier gevonden te hebben om de H uit te beelden dan deel je deze met de hashtag #honorblue op Twitter, Facebook of Instagram. Je kunt dan kans maken op een van de drie Honor 5X smartphones die het bedrijf weggeeft.

Honor 5X display

Centraal staat dit jaar de slogan ‘Blue Wave’ waarmee het gebruikers wil inspireren de wereld te omarmen. “De blue wave staat voor kracht en overweldigende emoties. Met deze boodschap wil Honor haar fans en gebruikers bedanken voor alle positieve reacties en support. Om onze waardering te tonen, zijn er vandaag speciale promoties en biedt Honor gratis accessoires aan”, aldus Akin Li, Managing Director van Honor West-Europa.

In de online winkel van Honor genaamd vMall kunnen gebruikers vandaag de Honor 5X aanschaffen voor 230 euro. Ook de Honor 7 is in prijs verlaagd naar 299 euro tevens krijg je bij aanschaf van een van deze smartphones een gratis Bluetooth speaker of een selfie stick. Voor 299 euro ben je in het bezit van een Honor 6+ met gratis Z1 smartwatch. Aanbiedingen zijn te vinden in de vMall van Honor.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel