HQ Trivia: spetterende live quiz waarmee geld te verdienen is

HQ Trivia is in de Verenigde Staten een ware hit, tijdens een live uitzending compleet met presentator dien je alle trivia vragen juist te beantwoorden. Heb je alle vragen goed dan verdienen jij en je medespelers een klein geldbedrag.

HQ Trivia live meespelen

Met het spelletje trivia kun je je eigen algemene kennis op de proef stellen. Bij HQ Trivia worden op vaste tijden rondes gespeeld waarbij geld te verdienen valt. De Engelstalige presentator stelt de vragen en op je scherm tik je vervolgens het juiste antwoord aan. Voor elke vraag heb je tien seconden de tijd, na afloop zie je meteen of je de vraag juist hebt beantwoord. Bij een goed antwoord speel je verder bij een fout antwoord val je af en maak je geen kans meer op een prijs.

HQ Trivia live

Wanneer je een fout antwoord hebt gegeven kun je mee blijven spelen mits je nog een extra leven hebt. Extra levens kun je verdienen door vrienden en familie aan te melden bij HQ Trivia. Geef hiervoor bij het aanmelden de gebruikersnaam van je vriend in, in het veld onder je gebruikersnaam.

HQ Trivia

Bij het aanmelden is het nodig om ter verificatie je mobiele nummer op te geven. Doordeweeks wordt het spelletje gespeeld om 21:00 uur Nederlandse tijd met soms een extra spel midden in de nacht.

Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan aan je ouders of je aan dit spelletje mag deelnemen. Ook omdat voor het ontvangen van het eventuele prijzengeld een PayPal account benodigd is. HQ Trivia is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

HQ Trivia
HQ Trivia
Ontwikkelaar: Intermedia Labs
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel