HTC 10: Android 7.0 Nougat update uitgesteld door verschillende bugs

Bugs in de update naar Android 7.0 Nougat voor de HTC 10, hebben de update vertraagd. Dit melden bronnen dichtbij HTC. Het toestel zal over enkele weken de update naar de nieuwste Android-versie krijgen. 

Android Nougat voor de HTC 10

HTC 10-bezitters wachten al langere tijd met smart op de update naar de nieuwste Android-versie. In verschillende landen, waaronder in de Verenigde Staten is de uitrol weliswaar begonnen, maar onlangs is de uitrol gestopt omdat er diverse fouten zijn gevonden in de update voor de HTC 10.

De update zou eigenlijk begin december al uitgerold worden voor de HTC 10. Ook voor de HTC One A9 zal de update op termijn beschikbaar komen.

HTC 10 nougat update

De verschillende bugs in de Android 7.0 Nougat update zorgen nu voor enige vertraging in de verspreiding van de update. Volgens een bron dichtbij HTC zal de HTC 10 de Android 7.0 Nougat update in de komende drie weken ontvangen. Dit geldt voor de unbranded en branded exemplaren van het toestel in Europa. DroidApp houd je op de hoogte zodra er meer bekend is over de uitrol van de update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel