HTC houdt aankondiging op 11 juni: HTC U19e op komst

Het is vrij rustig omtrent het nieuws van HTC. De Taiwanese fabrikant heeft nu wel weer een nieuwe aankondiging gepland staan. Het toestel wat we te zien zullen krijgen is naar verwachting de HTC U19e.

HTC aankondiging op 11 juni

HTC komt op 11 juni met haar eerste nieuwe smartphone van 2019. Op deze dag zullen we de HTC U19e gaan zien, zo melden bronnen. Ondanks dat de naam misschien doet vermoeden, gaat het hierbij niet om een high-end smartphone. De smartphone in kwestie zou een mid-ranger zijn. Onderstaande foto zou een voorproefje geven van het nieuw te verwachten toestel.

HTC U19e ncc

Als de berichten kloppen dan krijgt de HTC U19e een 6,0 inch beeldscherm met een 18:9 beeldverhouding. Dit doet vermoeden dat de telefoon aardig grote bezels krijgt. De telefoon zou verder uitgerust worden met een Qualcomm Snapdragon 710 octa-core processor, 6GB aan werkgeheugen en 128GB interne opslagruimte. Het toestel zal verder uitgerust worden met een dual-camera aan de achterzijde. Uiteraard wordt de U19e geleverd met Android 9 Pie, en vinden we ook de HTC Sense-skin terug. Naar verwachting komt de HTC verkrijgbaar in de kleuren Purple en Green.

HTC 11 juni

Het event wordt gehouden in China. Onbekend is of de HTC U19e ook in andere regio’s zal verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel